Okulumuzun Tarihçesi

Davut Çalışkan İlkokulu; ilk olarak Atıcılar İlkokulu olarak 1958 yılında eğitim ve öğretim faaliyetlerine başlamıştır. Okulumuz eski bir okuldur. Bu nedenle yıkılmış ve yeni bina hizmete girene kadar Şehit Üsteğmen Mesut Beyazıtlı İlkokulu ile beraber aynı binayı kullandıktan sonra 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının ikinci dönemin başında Zafer İlkokulu olarak yeni binasına taşınmıştır.10 Şubat 2017 tarihinden itibaren Davut Çalışkan İlkokulu olarak hizmet vermektedir. Hayırsever İşadamı Davut Çalışkan tarafından yaptırılan okulumuz 16 Mart 2017 tarihinde bursa Valisi İzzettin KÜÇÜK, Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Recep ALTEPE, İl Milli Eğitim Müdürü Veli SARIKAYA, Davut Çalışkan ve vatandaşlarımızın katılımıyla hizmete açılmıştır.

Okulumuzda, 22 derslik, 2 anasınıfı, 1 Müdür Odası 2 Müdür Yardımcısı Odası, 1 Rehberlik Servisi,  1 Arşiv, 1 Öğretmenler Odası, 1 Çok Amaçlı Salonu, 1 Kantin ve 2 mescit ve 1 spor salonu ile faaliyet göstermektedir.

Yayın: 15.12.2015 - Güncelleme: 01.04.2021 14:46 - Görüntülenme: 1177