ŞEVKET ATLIHAN - Okul Müdürü

1967 Yılında Çanakkale´nin Haliloğlu Köyünde dünyaya geldi. İlkokulu doğduğu köyde, Ortaokulu Çanakkale´de, Liseyi Gelibolu İlçesinde tamamladı. 1985 Yılında Erzincan Eğitim Yüksek Okulu Sınıf öğretmenliği bölümüne kaydını yaptırdı. 1987 yılında okuldan mezun olup, 1988 yılında Erzurum İli Ilıca İlçesi Eşkinkaya İlkokulunda Göreve başladı. Sırasıyla Bursa ili Harmancık İlçesi Akpınar İlkokulu, Yayabaşı İlkokulu, Şehit Adil Kınık İlkolulu, Osmangazi İlçesi Karabalçık Celal Sönmez İlköretim Okullarında öğretmenlik ve idarecilik yaptı. 2010-2018 yıları arasında Yeniceabat İlköğretim Okulu Müdürlüğü (Necdet Coşkunüzer İlkokulu ve Ortaokulu) görevinde bulundu. 2018 yılında aynı okulda 8 yılını doldurması nedeniyle Yıldırım ilçesi Değirmenönü İlkokulu müdürlüğüne atandı.01.08.2023 tarihinden itibaren Davut Çalışkan İlkokulu´nda görev yapmaktadır.