Bilişim Haftası

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık.

Şbt

9 Şubat Güvenli İnternet Günü için Anasınıfı A ve B şubesi Boyama ve Pano Çalışmaları

Ock

Ekmeğin, tarlada başlayan yolculuğunun soframıza kadar olan aşamalarını çocukların tanıması ve sosyal bağlarımızın güçlenmesi açısından örnek bir projedir.Anasınıfı öğretmenlerimiz Emine GAVĞA ve Leyla Mizgin KARACA'ya teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında uzman davetlisi olarak Masal Anlatıcısı Öznur Özkul Cengiz davetimizi kırmayarak bizleri onurlandırdı.Bu güzel Masal Anlatımı için çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz anasınıfı B şubesi öğrencileri ve öğretmenimiz Emine Gavga dört farklı ülkenin birlikte yer alacağı "oynayarak öğreniyorum mutluyum" "I learn by playing, I'm happy" etwinning projesi için çalışmalarına başladılar

Cumhuriyet Bayramı 100.Yıl Törenimiz yoğun katılımla kutlandı.

Eyl

Okulumuz 3/E sınıfı velileri ile yeni bir projeye başlıyoruz. projemizde Okul ile aile arasında bütünleşmeyi gerçekleştirmek, veli ile okul arasında iletişimi ve iş birliğini sağlamak, eğitim ve öğretimi geliştirici faaliyetleri desteklemek, amacıyla  sınıf öğretmeni Yeter Özdamar rehberliğinde velilerimizin ders anlatıp, etkinlik yaparak eğitim - öğretim faaliyetlerine etkin katılımı sağlanacaktır.

web2.0 tools for all lessons